DOCTUS SRL

ALT_LOGO

DESPRE DOCTUS SRL


{ALT_IMAGINE} Centrul DOCTUS - furnizor national autorizat de programe de formare profesionala a adultilor, organizeaza cursuri acreditate CNFPA pentru urmatoarele ocupatii: Formator, Formator de Formatori, Inspector Resurse Umane, Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Expert achizitii publice, Director de program, Competente antreprenoriale, Mentor, Metodist, Cadru tehnic PSI, Servant Pompier, Inspector Protectie Civila, Broker asigurari, Lucrator in comert, Igiena, Primul ajutor premedical, Limbi straine (engleza, germana, franceza, spaniola, rusa).
Competentele dobandite in urma participarii la cursurile noastre sunt in conformitate cu standardul ocupational (cod COR) specific fiecarui curs in parte.

Trainingul - este modul nostru principal de abordare al oricarui curs.

Programele noastre de training, indiferent de tematica abordata - se desfasoara in cadrul educatiei non-formale, interactive. Abordarea practica a tematicilor ocupa 70% din programul de training astfel incat vasta experienta a trainerilor nostri combinata cu cea a cursantilor sa duca la gasirea solutiilor practice la problemele si tematicile dezbatute. Se lucreaza pe proiecte reale, combinate cu studii de caz, analize de modele, concepte, situatii.

Misiunea noastra este de a va calauzi in dezvoltarea de abilitati si atitudini pentru a obtine performante intr-un mediu european, permanent competitiv. Un angajat performant - pentru o companie de succes.

PRODUSE PROMOVATE


Date Contact

Companie DOCTUS SRL
Oras / Judet Sibiu / Sibiu
Adresa Sibiu, str. Marasti nr. 1 A
Telefoane 0748120963
Adresa web https://http://www.doctus.ro